Victoria dan Beckham

Posted by Fiq | Posted in , , , , | Posted on Friday, July 09, 2010

David Beckham bukanlah seorang ahli silap mata. Itu David Blaine atau David Cooperfield.

David Beckham juga bukanlah seorang penyanyi. Itu David Archuleta atau David Cook.

David Beckham yang sebenar-benarnya ialah seorang (bekas) pemain bola sepak profesional buat England dan juga merangkap bekas pemain profesional di kelab-kelab ternama (bukan kelab malam ye bang...) seperti Manchester United, Real Madrid dan AC Milan.

Bini si Beckham ni ialah seorang bekas penyanyi kumpulan Spice Girl, iaitu Victoria Adams atau nama popularnya Posh.

Beckham ni semua orang kenal sebab dia ni jugak jadi model. Model seluar dalam. Korang cuba check kat SINI kalau tak caya.

Disebabkan keglamourannya itu, maka dia ni sentiasa menjadi sasaran paparazzi atau jurufoto untuk diambil gambarnya dalam situasi-situasi tertentu. Salah satunya korang boleh tengok di bawah. Mari kita tengok si Victoria yang merajuk dengan mata liar si Beckham. Layan...











Kata Beckham dalam hati:

"Alamak! Masak sendiri la aku malam ni! Ntah hadiah apa pulak aku nak beli nak pujuk hati minah batu ni. Adoi..."

Haha...


Comments (23)

amboi mata dier! haha..:D

amboi mata dier! haha..:D

haha..mane ko dpt gmbr ni fiq?
kalo aku jadi vic, aku usha mamat depan botak tu.ahaks >__<

haha, 1st time tgk posh majok ngan beckham, heee lawak3..

haha..mmg patut pun Posh merajuk.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SYUKUR

hahhaha...nakal beckhem neh...tengok...victoria pun merajuk..kalau ila...ila pun merajuk..huuh

kalau aku jadik posh,aku lempang jer si beckham dengan bontot posh
nk tgk sgt bontot org kn
keh keh keh!
XD

ala
bukan mata beckham jak mcm ni
semua mata orang laki gini kan
btl tak fiq;-p

tgk btl2
gambar ni macam edit jak
btl tak;-p

HAHAHA.
lelaki tu lelaki jugak.

=====================================
ENTRY BARU ; Aku Terjumpa Duit RM100!

hahahaha..memang patut pun mrajuk...lelaki....hurmmm...

macam2... hahaha.. (^__^)

biase la laki weh.. hahaha

kira normal la 2 kot?hehehe

hahahaha...
gatal!!!!!!!

hahahaha lawak siot

wahhh..posh majuklah..
beckham terus pujuk tu..
balik umah sambung pujuk lagila tu

gamba melambangkan segalanya..
hehehe

gambar mmg terbaik

HAHA

ko tiru perangai beckham rupenyer!!! baru ku tau. haha

hahaha. pdan muke dye. gatai beno.

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

yang pompuan tu pakai macam tu sapa suruh, dah nama lelaki, memang akan tengok punya..